Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Teresa Budz

Adres obiektu Wierch Głodowski 73, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 33

 
 

Andrzej G.
Dodano: 2017-02-07
Pobyt od: 2017-02-02 do 2017-02-05 IP: xx.29.151.230
 
 
    

Polecam z całego serca ten obiekt, pokoje duże i czyste, jedzonko palce lizać a pani domu Pani Teresa cudowna kobieta, bardzo uprzejma , miła i życzliwa - prawdziwa gospodyni. Naprawdę polecam bo wypoczynek w tym miejscu spełnia wszelkie oczekiwania, na pewno wrócę nie raz w to miejsce.


 
Koło (wielkopolska)
Dodano: 2012-03-01
Pobyt od: 2012-02-03 do 2012-02-07
 

Byliśmy u państwa Budz w terminie 3-7 lutego grupą 10-osobową. Panowała przemiła atmosfera a to dzięki wspaniałym gospodarzom. Pani Tereska gotowała nam pyszne domowe śniadania i obiadokolacje. Zmarznięci po białym szaleństwie wracając do domu byliśmy bardzo miło zaskoczeni gdy czekał na nas rozpalony kominek w góralskiej chacie przy domu i pyszne przekąski przygotowane przez gospodynię. Oczywiście mogliśmy liczyć również na towarzystwo przemiłych gospodarzy. Drodzy Gospodarze Pozdrawiamy Was bardzo gorąco z Koła i postaramy się odwiedzić Was w przyszłym sezonie. Oczywiście polecamy wszystkim bardzo tą kwatere.


 
Basia i Grześ
Dodano: 2011-09-23
Pobyt od: 2011-09-16 do 2011-09-21
 

Ludzie nie zastanawiajcie się nawet jedna chwilkę i wyruszajcie do Państwa Budz do Bukowiny Tatrzańskiej. Trudno nam opisać atmosferę panującą w tym domu a widoki:) Czujecie się jak hrabiowie a jedzenie najlepsze na CAŁYM świecie takich zup nit już nie gotuje i ta cała reszta palce lizać - już tęsknię za ich całą rodzinką za tym ciepłym domem i najsmaczniejszym żarciem. Dziękujemy pani Tereniu za to wszystko bardzo dziękujemy i do zobaczenia.Fajnie, że jeszcze tacy ludzie są w tej naszej Polsce.


 
GRZES I JUSTYNA
Dodano: 2011-09-04
Pobyt od: 2011-09-02 do 2011-09-04
 

POLECAM BYŁO WSPANIALE ... DO ZOBACZENIA


 
Anka, Marek i mały Kaorlek
Dodano: 2011-08-03
Pobyt od: 2011-07-23 do 2011-07-31
 

Polecam! Przepiekna okolica, śliczne widoki, czysto, bardzo dobre warunki lokalowe, pyszne domowe obiady. Jeszcze nie raz tam zawitamy!


 
Basia,Darek i Zuzia
Dodano: 2011-07-21
Pobyt od: 2011-07-11 do 2011-07-16
 

W pięknej, cichej okolicy,w domku na uboczu, spędziliśmy wspaniałe dni. Wygodny pokój,pyszne jedzenie,a przede wszystkim sympatyczna gospodyni. Jeśli w góry -to tylko do pani Teresy. POLECAMY !!!!


 
Ania i Piotr z Warszawy
Dodano: 2011-07-05
Pobyt od: 2011-06-17 do 2011-06-20
 

Jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy. Pobyty u Pani Teresy są wyjątkowe.


 
Pozdrawiamy ;-) !!
Dodano: 2011-01-02
Pobyt od: 2010-12-29 do 2011-01-02
 

Bardzo dobry wybór !!! spokojna ładna okolica, pani gospodyni bardzo sympatyczna i bezproblemowa, pyszne jedzonko za przystępną cenę(polecamy!!!), pokój cieplutki zadbany z balkonem, internet bezprzewodowy, o minusach nie mogę napisać bo ich nie dostrzegliśmy !!! Pozdrawiamy !!!


 
Ula,Andrzej,Klaudia i Kubuś
Dodano: 2010-08-27
 

Uważam,że wybór miejsca był strzałem w dziesiątkę,nie mogliśmy lepiej trafić.Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi, niezwykle urokliwy dom.Przesympatyczni gospodarze,jedzenie pyszne!!!Piękne i niezapomniane widoki.GORĄCO POLECAMY!!!! Pozdrowienia dla Pani Teresy i rodziny.


 
Wiesia
Dodano: 2010-07-29
 

Bardzo bajecznie to już wygląda na zdjęciach., można sie zakochać w tych widokach. Wybieram się ev. we wrześniu do państwa. Dziękuję serdecznie za wszelkie informacje.


Opinie 1-10 z 33

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie